Valutor:

New Balance Män Inköp 1500v5 löparskor SS19 Svart; Grön; Vit Sneakers EOy4AutM

  • 929 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,570  s.kr567
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
New Balance Män Inköp 1500v5 löparskor SS19 Svart; Grön; Vit Sneakers EOy4AutM
New Balance Män Inköp 1500v5 löparskor SS19 Svart; Grön; Vit Sneakers EOy4AutM
New Balance Män Inköp 1500v5 löparskor SS19 Svart; Grön; Vit Sneakers EOy4AutM

New Balance

Ny balans 1500v5 kör ShoeBuilt och utformade för konkurrenskraftiga road löpare söker en snabb ritt och tillförlitligt stöd, nya 1500v5 herrarnas löpare ger en fräsch look till denna eftertraktade serien. En ny estetik, inspirerat av våra spår spike samling, ger en aggressiv visual andas, lätta övre. En ny yttersula erbjuder långväga stöd behövs oavsett om du tränar för ett 5K eller din nästa helmaraton.


FantomFit övre


FantomFit överdelar kommer att innesluta varje fot strömlinjeformad komfort. FantomFit technology använder en skeletalt bakåtkompilerade konstruktion för att ge ultralight stöd och passform; Det är skapat av fusing två tunna material med ett nej-sy processen. Denna sömlösa tillverkning innebär att vikt, lager och bulk minskar, liksom risken för gnidning och blåsor (eftersom vi vet hur de kan förstöra din dag), vilket betyder att du får en barfota vänlig känsla. Perforeringar i syntetiska mesh öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. En tunn filt tungan sitter smidigt mot huden för att skydda mot lace tryck samtidigt förbättra den strömlinjeformad passform av 1500v5.


REVlite mellansula


REVlite bor i mellansulan att leverera motståndskraftig fötterna stötdämpande. Den innovativa skum föreningen ger samma lyhördhet och hållbarhet av New Balance cellplast 30% tyngre, erbjuder en fjäderlätt ride som inte minimera konstruktion eller offra fötterna stötdämpande och stabilitet. Ljus i vikt och låg i profil, det hjälper för att skona lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga ytor. Med meta-lock-teknik som säkrar mellanfoten ger, nya balans 1500v5 en låst ner passform att minska i sko slirning för en störningsfri åktur.


Blåst gummi Yttersula


En blåst gummi Yttersula avslutar den 1500v5, levererar klibbiga grepp över varje marken. Slitstarkt gummi pryder häl och tå, motstå trauman hälisättning och tå-off att förse dig med en tillförlitlig och hållbar ras kompis. Flex grooves främja naturlig foten flexion för lätt, obehindrat framsteg. Redo för allt från 5K utbildning till ett maraton. Deras mål är att hjälpa dig uppnå din.