Valutor:

New Balance Män Ny Hemsida Ny balans Rubix löparskor SS19 Grå Sneakers IsprXgSW

  • 960 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,456  s.kr523
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
New Balance Män Ny Hemsida Ny balans Rubix löparskor SS19 Grå Sneakers IsprXgSW
New Balance Män Ny Hemsida Ny balans Rubix löparskor SS19 Grå Sneakers IsprXgSW
New Balance Män Ny Hemsida Ny balans Rubix löparskor SS19 Grå Sneakers IsprXgSW

New Balance

Ny balans Rubix kör ShoesThe nya balans Rubix har datadrivna vägledning ramper som är konstruerad för att stävja överpronation. Detta innovativa gränssnitt ligger i mellansulan med ramp teknik som ger en avgörande del av stabilitet. En konstruerad mesh övre utrotar svett och fukt medan marken kontakt yttersulan ger grepp och kontroll.


Bakåtkompilerade Mesh övre


Övre den Rubix löparsko har konstruerats av en konstruerad nätmaterial för att ge dig optimal andningsförmåga, stöd och hållbarhet som du kör. Mesh transporterar aktivt och effektivt bort ansamling av överskjutande svett och fukt, lämnar dina fötter svala, torra och bekväma som du strävar efter för bästa resultat och prestanda. Dessutom uppmuntras sval luft att cirkulera, skapa en torrare och hälsosammare miljö för fötterna att frodas. Öljetter har strategiskt placerats inom mesh för extra ventilation och komfort. Förutom att vara mycket god andningsförmåga, är maskan motståndskraftig att hålla fötterna skyddas när du kör. Dessutom skyddar mesh mot friktion och irritation såsom skav, eliminera eventuella obehag eller skador på huden.


En traditionell snörning system erbjuder en säker, låst in passform när du flyttar medan vadderad tungan sitter mot huden för att öka komforten och förbättra känslan. En strategisk, formgjuten passform lägger till stöd för att ge en lätt men ändå pålitlig passar.


ACTEVA mellansula


En ACTEVA förening är bosatt i mellansulan av Rubix tillhandahålla optimal stabilitet och support, avgörande för löpare med överpronation frågor. ACTEVA är 32% lättare än standard skum, erbjuder en lätt känsla utan avkall på komfort eller prestanda i processen. Även verksamma inom mellansulan är datadrivna vägledning ramper som är utformade för att förbättra gait effektivitet för en mer naturlig körning med mycket smidigare kliv. Den innovativa tekniken levererar premium stabilitet för miles av aggressiva kör. Att ha ovan nämnda stabilitet och kontroll kan de med pronation problem att få maximalt från deras prestanda utan några oönskade skador på knän och lederna som kan leda till skada eller långsiktiga slitage.


Marken kontakta EVA Outsole


Hela marken kontakt yttersula av Rubix ger en fast och säker grund för att ge dig det förtroende som krävs för att driva dig själv till gränsen som du söker att PB. Att ha den nödvändiga grepp och dragkraft kommer att möjliggöra ytterligare kontroll, så att du kan skryta med en fullständig, obegränsad rörelseomfång i alla riktningar. Yttersula tillverkad av EVA, och äger chock absorption egenskaper som lindra stress på dina knän och leder. Avrundning av yttersulan är flex grooves, ökad flexibilitet och rörlighet när du kör.