Valutor:

Salomon Dam Låga Priser Speedcross Vario 2 GORE-TEX kvinnors Trail Running skor SS19 Grön Sneakers CDbX3AVw

  • 597 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,488  s.kr482
Spara: 68% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Salomon Dam Låga Priser Speedcross Vario 2 GORE-TEX kvinnors Trail Running skor SS19 Grön Sneakers CDbX3AVw
Salomon Dam Låga Priser Speedcross Vario 2 GORE-TEX kvinnors Trail Running skor SS19 Grön Sneakers CDbX3AVw
Salomon Dam Låga Priser Speedcross Vario 2 GORE-TEX kvinnors Trail Running skor SS19 Grön Sneakers CDbX3AVw

Salomon

Salomon Speedcross Vario 2 GORE-TEX kvinnors Trail körs Shoessalomon's Speedcross Vario delar många likheter med den mycket framgångsrika Speedcross; dock Vario är utformad specifikt för svårare spår som själva kräver en specialist löparskor.


GORE-TEX övre


Denna specialutgåva av Speedcross Vario 2 har en GORE-TEX fodrad övre. Följaktligen, övre är helt vattentät och mycket bra andningsförmåga samtidigt som en lättviktig, så att du kan köra i total komfort. Den övre GORE-TEX fodret är skyddad av den Speedcross' nötningsbeständig anti skräp mesh, som är tillverkade av mycket slitstarka material att skydda bärarens fot och se till att skorna tål svåra i terränglöpning. Anti smuts mesh fungerar unisont med gusseted tunga att ge ytterligare skydd mot stenar och andra föremål in skon och orsakar obehag.


Övre innehåller också Salomon's Sensifit teknik, som vaggor att foten från mellansulan genom skosnören att ge en stabil, exakt och ombonad passform för ökat stöd i hela gångcykeln. En slitstark PVC tåpartiet ger ytterligare hållbarhet och effekt skydd mot trädens rötter och stenar.


Fullängds EVA mellansula


Mellansulan har varit konstruerade och byggda med följsam dämpning i åtanke. Salomon har skapat den Speedcross Varios mellansula att ge stödjande komfort samtidigt som de behåller en lightweight. Mellansulan utnyttjar en dual fusion av Salomons egenutvecklade LT muskel och injiceras EVA stötdämpande system. LT muskler ger lätta, mycket slitstark dämpning, medan injiceras EVA ger mjuk dämpning i hela det hellångt av skon. De två mellansula föreningarna har olika tätheter och därför arbeta tillsammans för att ge både dämpning och stöd under hela gångcykeln, samtidigt också ge respons så att du kan känna konturerna av marken under dig. Slutligen en OrthoLite Sockliner ger plysch fötterna stötdämpande inom skon ge större stöd och komfort. Innersulan har varit genomsyras av anti-mikrobiella egenskaper att ge långvarig fräschör.


Hård-Trail specifika yttersula


Salomon har skapat den Speedcross Vario specifikt för hårda spår; ingenstans är skons syftet klarare än i dess yttersula design. För större dragkraft och prestanda på våta stenar, har yttersulan designats för Speedcross ge den Varios enda 62% mer yta. Gummit används i yttersulans konstruktion är Contagrip gummi, som är extremt tålig och genererar enastående drivning på flera ytor. Våta dragkraft Contagrip klackarna gjorts specifikt för att klara kraven från hårda spår, och följaktligen de ger golvet-fighting grepp hela gångcykeln. Slutligen, Salomon's Mud Guard skyddar basen av skon från igensättning med lera, vilket säkerställer att dina skor behålla det maximalt greppet och lägsta under löpningen.