Valutor:

Salomon Män Pålitlig Leverantör Sonic RA Pro 2 löparskor SS19 Marinblå Sneakers VB0swN20

  • 760 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,579  s.kr550
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Salomon Män Pålitlig Leverantör Sonic RA Pro 2 löparskor SS19 Marinblå Sneakers VB0swN20
Salomon Män Pålitlig Leverantör Sonic RA Pro 2 löparskor SS19 Marinblå Sneakers VB0swN20
Salomon Män Pålitlig Leverantör Sonic RA Pro 2 löparskor SS19 Marinblå Sneakers VB0swN20

Salomon

Salomon Sonic RA Pro 2 kör ShoesA dynamisk och lyhörd ride för när du vill köra snabbare på vägarna. När du är redo att ta din löpning till en snabbare nivå, SONIC RA PRO 2 kombinerar en mycket lyhörd, dynamisk rida med bara tillräckligt skydd för hårda ytor, i ett lätt paket byggd för hastighet.


Ventilerande övre


Snabbtorkande air mesh överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. Perforeringar i tyget öka luftflödet, att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Sensifit teknik sysselsätter svetsade överlägg att Linda foten i en fast, skräddarsydd passform; de hjälper till att förankra du till mellansulan och minska i-sko slirning så att du kan njuta av jämn och störningsfri framsteg. Den no-sy konstruktion innebär minimal irritation Poäng och därför maximerad komfort, minskar risken för gnidning och blåsor (eftersom vi vet hur de kan förstöra din dag). Den vadderade ankel kragen ger stöd, att minska trycket på Achilles, samtidigt också minska risken för skav. En traditionell snörning system bidrar till adaptiv åtsittande miljön av Sonic RA PRO.


Vibe-mellansula


Den unika Vibe teknik mellansula konstruktionen kombinerar EnergyCell + och Opal för att dämpa trötthet-orsakar vibrationer och producera en dämpad men lyhörd ride. EnergyCell + är en hög-rebound mellansula förening som ger exceptionell energi avkastning samtidigt också leverera betydande dämpning och hållbarhet; dess reaktiva karaktär innebär användning av överflödiga muskelkraft reduceras, minskar trötthet och öka prestanda, håller ni för längre. Inbäddad i den EnergyCell + sitter plattform, Opal. Mjukt, behagligt och lyhörd, Opal hjälper att skona lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga betong. Mjuka och studsiga, det är bäst av två världar, plus det underhåller dess prestanda i extrema temperaturer och är lätta och hållbara.


Contagrip yttersula


Geometrisk frikoppling fungerar med foten för att möjliggöra smidig och effektiv Last vägledning som sedan översätter till en smidig och effektiv häl-till-tå-övergång. Frikoppling axeln är orienterade mer medialt för att skapa en större laterala plattform som kommer att optimera hastighet och stabilitet. En gummisula har slutförts skon, leverera bitande grepp över hala vägytor. Super hållbara våta dragkraft Contagrip täcker hälen och framfoten, motstå trauman hälisättning och tå-off att förse dig med en tillförlitlig och långvarig kör kompis. Blåst gummi gör upp resten av yttersulan, leverera klibbiga, vadderade grepp över alla ytor. För de idrottare som längtar efter kudde och hastighet i ett radikalt lätta paket, väljer du SONIC RA PRO.